top of page
434728132_816957450461708_2267778921290385778_n.jpg

ИНТЕР КЕРАМИК- 20 ГОДИНИ ОПИТ

Ние от "СВЕТЪТ в БАНЯТА" предлагаме и поддържаме на склад широка гама от продукти на Интер Керамик за вашите нужди за баня и кухня, включително мебели за баня, душ системи, смесители, душ кабини и паравани, вани, LED огледала, структури за вграждане, аксесоари за баня, моноблоци и висящи тоалетни седала.

Интер Керамик днес е една от водещите компании в България. Артикулите им са с иновативен дизайн и стабилно и доказано ниво на качества - основно мото за марката ИНТЕР КЕРАМИК още от 2004г.  Дизайнерите и продуктовите мениджъри продължават да разработват колекции , предлагайки цялостни решения, базирани на тази традиция. По този начин години наред вече ИНТЕР КЕРАМИК оформя битовата и жизнена среда на много семейства, обществени групи и трудови организации.

На всеки продукт с марката ИНТЕР КЕРАМИК даваме твърдата гаранция за произход и качество. Разполагаме с модерно оборудван и специализиран  СЕРВИЗЕН център за спокойствието на крайния клиент и фирмите с които работим.  Всеки продукт има осигурено гаранционно обслужване при необходимост, което  утвърждава доверието в марката ИНТЕР КЕРАМИК на потребителя. Изградените с модерно оборудван собствен производствен отдел и линии за асемблиране, дават възможност да задоволим безграничното разнообразие на търсенето на крайния клиент.

Днес продукти с марка ИНТЕР КЕРАМИК олицетворяват съвършенството до последния детайл. Благодарение на нашите иновативни производствени процеси , продуктите ни са произведени в съответствие със строги екологични критерии. Функционалност, финес, ефективност и лекота ясно личи при използването на всеки продукт ИНТЕР КЕРАМИК, независимо дали става дума за баня и уелнес, изискана кухня или spa продукти.  Тези артикули ярко се отличават с интуитивна управляемост,   дълготрайно качество и контролирана  и резонна цена.

bottom of page